Tegenwoordig zijn er erg veel kapsalons te vinden. Waarom dan kiezen voor kapsalon eye4hair:

Kwaliteit

Ondanks dat de meeste klanten het niet erg vinden om naar de kapper te gaan is de voornaamste reden toch om met een mooi kapsel de kapsalon weer te verlaten. Het belangrijkste voor mij is dan ook het tevreden stellen van de klant. Ik zal luisteren naar je wensen en een advies geven waar nodig, en in overleg met jou het kapsel bepalen. Onlangs heb ik ruim 10 jaar ervaring in verschillende kapsalons opgedaan. Ik ga een uitdaging niet uit de weg en zal mezelf blijven ontwikkelen door middel van trainingen bij het merk Trinity haircare.

Prijs

De prijs/kwaliteit verhouding van kapsalon eye4hair is goed. Doordat ik aan huis gevestigd ben kan ik mijn prijzen aantrekkelijk houden voor de klant.

Sfeer

De sfeer in de kapsalon is professioneel maar ook knus en gezellig. Doordat mijn kapsalon aan huis gevestigd is, heb ik dit ook laten terugkomen in de inrichting. Er is een wachtruimte in huiselijke sfeer met een landelijke stijl waar je een boekje kan lezen en iets kunt drinken als je even moet wachten. Voor de kinderen is er een filmpje te bekijken en er staan tekenspulletjes om zich te kunnen vermaken.

Advies

Graag geef ik advies over jouw kapsel. Het is als kapster leuk om er een mooi model in te knippen, maar het is wel makkelijk als je weet hoe je het thuis het beste in model krijgt en het beste kan verzorgen. Daarom geef ik advies over het kapsel dat het beste bij jouw past, maar ook over het in model brengen en over producten om het haar te verzorgen en het makkelijkste te stylen.

Inloopavond

Op donderdagavond is er een inloopavond voor heren om te komen knippen zonder afspraak tot 20:00. Deze avond is alleen voor heren, dit om de wachttijd te beperken. Doordat ik op deze avonden zonder afspraak werk kan het zijn dat je even op je beurt moet wachten, maar met een kopje koffie of thee en een boekje is de wachttijd zo voorbij.

Klassiek scheren

Als één van de weinigen in de omgeving kan je bij kapsalon Eye4hair terecht voor een klassieke scheerbeurt. Dit is niet zoals je thuis gewend bent in 5 minuten snel scheren voor je de deur uit gaat, maar een ontspannen behandeling. Tijdens de behandeling kan je heerlijk genieten van een hot-towel massage en wordt je met een scheermes zorgvuldig met scheerzeep glad geschoren. Vaak komt er met een scheerbeurt huidirritatie voor. Dit zal met mijn manier van scheren niet optreden en bij herhaaldelijk bezoek aan de kapsalon ook verdwijnen. Deze manier van scheren is mij door een barbier aangeleerd en ik zal je professioneel behandelen waardoor je met een heerlijk glad gevoel de kapsalon weer zult verlaten.

Één persoon

Omdat ik alleen werk is er altijd maar één persoon die de behandelingen uitvoert. Je wordt dus nooit door iemand anders uitgespoeld of gedroogd en kan je wennen aan de kapster en ik aan jou.

Visagie

Voor visagie maak ik gebruik van de hoogwaardige producten van het merk Make-up Studio. Je kunt voor verschillende doelen jezelf op laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een feestje, kerst of voor een bruiloft. Ook zijn er oriflame producten aanwezig voor een alledaagse look.