Triniforce keratin filler treatment

the reconstructive treatment for hair

Het maakt niet uit hoe zacht de formule is, een chemische behandeling beschadigt altijd de haarstructuur. Het meest van alles lijdt de schubbenlaag (cuticula), omdat deze buitenste laag als eerste wordt geopend tijdens álle chemische behandelingen. Speciaal om deze gevoelige laag bescherming te bieden, ontwikkelden de TRINITY laboratoria een uniek nieuwe formule:
TRINIFORCE KERATIN FILLER De schubbenlaag is de buitenste laag van het haar. Deze gevoelige laag dient als een beschermende laag, het beschermt de vezellaag (cortex) tegen o.a. schadelijke milieu-invloeden, UV-stralen of hitte van haardrogers. Verven, bleken, permanenten, maar ook atmosferische invloeden zijn de belangrijkste redenen voor de beschadiging en vernietiging van de schubbenlaag. Een haar heeft ongeveer 10-15 schubbenlagen, hoe meer schubbenlagen aanwezig zijn, des te sterker en gezonder het haar is.

Lees meer over keratin filler treatment

 

Triniforce fibre thickener

de schoonheidsbehandeling met Botox-effect voor fijn, slap en futloos haar

De schubbenlaag (cuticula) is een zeer gevoelige laag van het haar en dient als een „beschermende mantel“, het beschermt de vezellaag (cortex) onder meer tegen schadelijke milieu-invloeden, UV-straling en de tijdens hitte het föhnen en het gebruik van krul- en stijltangen.
Chemische behandelingen, suboptimale voeding, atmosferische invloeden, erfelijkheid, stress en een hormonale onbalans zijn de belangrijkste redenen voor schade en vernietiging van de schubbenlaag. Een haar heeft ongeveer 10 – 15 overlappende schubbenlagen. Wanneer deze lagen worden verwijderd, wordt het haar automatisch dunner. Wat overblijft is ongezond, fijn haar!

Lees meer over triniforce fibre thickener